Ovnen forvarmes til 200 grader varmluft.
Læg kalveben i en bradepande uden bagepapir. Benene pensles med tomatpuré så de er godt dækket ind. Drys mel udover det hele.
Skær knoldselleri, gulerødder, porrer, hvidløg i grove stykker - det hele blandes i bradepanden. Sæt bradepanden i den forvarmede ovn og brun det i 60 minutter.
Når det hele er brunet godt af, hældes fedtet fra bradepanden - det skal ikke med videre. Når fedtet er væk, hældes de brunede kalveben og grøntsager ned i en stor gryde, og der fyldes vand i til det hele er dækket. Bringes i kog.
Når det koger tilsættes peberkorn, laurbær og timiankviste (alle hele), og det hele skal nu koge i 7-8 timer ved svag varme. Det skal koge - ikke kun simre.
Efter den lange kogning skal væsken sies ned i en ny gryde. Dette skal køles af, og stilles i køleskab natten over. Resten af blandingen smides ud da al saft og kraft bør være kogt ud af det.
Dagen efter vil der være et fedtlag ovenpå blandingen, som let skrabes af. Dette er nu den kalvefond der skal bruges i selve sovsen.