Appelsinsauce
Appelsinsauce er et spændende alternativ til den traditionelle kirsebærsauce juleaften. Det er svært at opdrive kirsebær på denne tid af året, så skal maden være hjemmelavet er denne sauce et godt bud - og den smager skønt!
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
- 1 Net Økologiske appelsiner
- 1 Dl Cointreau (eller en anden af dine favorit likører)
- Lidt Krydderier såsom stjerneanis og nelliker
- 1 stang Vanille
- 100 Gram Sukker
Pres saften fra et net økologiske appelsiner. Det giver cirka en halv liter
Tilsæt cointreau og lad det koge et par minutter
Tilsæt krydderier, vanillie og sukker - og evt lidt jævner (eksempelvis lidt hvid maizena der er rørt op i koldt vand)
Lad det koge yderligere et par minutter og smag til.
Lad det køle af og server det på toppen af din ris a la mande - evt med nogle små appelsin fileter